Peste 100 de companii şi circa 700 de joburi, la Târgul on-line „Locuri de muncă în Moldova”, 18-24 decembrie 2017

În contextul desfăşurării în perioada 18-22 decembrie 2017 a Campaniei de informare consacrată Zilei Internaţionale a Migrantului, dar şi în scopul sporirii gradului de informare privind oportunităţile de angajare şi a şanselor de integrare profesională a persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca, Agenția națională pentru Ocuparea Forței de Munca anunță despre desfăşurarea, în perioada 18-24 decembrie 2017, a Târgului on-line al locurilor de munca „Locuri de munca în Moldova”, ediţia a XIV-a, disponibil pe www.e-angajare.md, cu participarea agenţilor economici care dispun de oferte de munca, cu salarii mai mari de 4000 lei.
 
Peste 100 de angajatori vor oferi circa 700 locuri de munca. Cei interesaţi în căutarea unui job pot aplica pentru unul sau mai multe joburi la angajatorii din diferite domenii de activitate precum industria alimentară, industria textilă, IT, educație, vânzări, marketing, finanțe, contabilitate, achiziții, logistică, serviciu clientelă, inginerie, resurse umane etc.

Târgul on-line „Locuri de munca în Moldova” se desfășoară pe platforma www.e-angajare.md în perioada 18-24 decembrie 2017. În comparație cu alte târguri tradiționale, la acesta ai posibilitatea de a participa de acasă, în fața laptop-ului, job-urile fiind doar la un click distanță. Așadar, pagina electronică va putea fi accesată, în timp real, din orice colț al lumii, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de munca vor putea aplica direct CV-ul pentru oferta de munca dorită.

Aflată la cea de-a XIV-a ediție, platforma târgului on-line al locurilor de munca a înregistrat până în prezent peste 27000 de vizite, evenimentul fiind accesat din: Moldova, România, Ucraina, Franța, Germania, Rusia, Italia, SUA, Marea Britanie, Suedia, Belgia, Elveția etc.