Invitație de participare la Târgul locurilor de muncă în cadrul Expoziției „Fabricat în Moldova” și Târgul on-line disponibil pe www.e-angajare.md, 31 ianuarie-04 februarie 2018

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca în comun cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Munca a municipiului Chișinău, invită în perioada 31 ianuarie-04 februarie 2018
 
1. Agenții economici să participe la:
 
Târgul locurilor de munca, care se va desfășura în incinta CIE „Moldexpo”, și să contacteze Agenția pentru Ocuparea Forței de Munca a municipiului Chișinău, pentru a anunța disponibilitatea de participare la eveniment și pentru a rezerva gratuit spațiul amenajat special în vederea prezentării ofertelor de munca vacante (telefon de contact: 022 223482, e-mail: aofm.chisinau@anofm.md).
 
Târgul on-line al locurilor de munca, cu genericul „Locuri de munca din industria prelucrătoare”. Târgul on-line  va fi disponibil în perioada 31 ianuiarie-04 februarie 2018, pe platforma www.e-angajare.md. Angajatorii care activează în domeniul industriei prelucrătoare și  dispun de oferte de munca și doresc să participe la Târgul on-line sunt rugați să contacteze cea mai apropiată Agenție pentru Ocuparea Forței de Munca. Datele de contact ale agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de munca pot fi găsite pe site-ul: http://anofm.md/network/agency.
 
Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate, rugăm să contactați gratuit Centrul de Apel - Piața Muncii la nr. 080001000, de luni până vineri, intervalul orelor 8:30 – 15:30.
 
 
2. Persoanele care sunt în căutarea unui loc de munca să participe la:
 
Târgul locurilor de munca, care se va desfășura în perioada 31 ianuarie-04 februarie 2018, între orele 10:00-18:00, în incinta CIE „Moldexpo”, Pavilionul 3, mun. Chișinău, str. Ghioceilor, nr. 1. La eveniment sunt așteptate persoanele fără un loc de munca, persoane angajate, dar care doresc să-şi schimbe locul de munca, candidaţi cu experienţă profesională, tineri specialişti.
 
Târgul on-line al locurilor de munca, ediția a XV-a, cu genericul „Locuri de munca din industria prelucrătoare”, activ în perioada 31 ianuarie-04 februarie 2018disponibil pe platforma www.e-angajare.md, unde participanții vor avea posibilitatea să aplice direct CV-ul pentru job-ul potrivit.