ANOFM oferă informații despre serviciile prestate pe piața muncii în cadrul Expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”, 30 ianuarie - 03 februarie 2019

În perioada 30 ianuarie - 03 februarie 2019, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca (ANOFM) și Direcția generală ocuparea forței de munca, mun. Chișinău (STO Chișinău) participă la Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova”, ediţia a XVIII-a.
Șomerii, persoanele aflate în căutarea unui loc de munca și angajatorii au șansa să obțină informații despre serviciile prestate de subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de munca, situația pe piața muncii, despre cele peste 9000 de locuri de munca vacante din baza de date a Agenției Nationale pentru Ocuparea Forței de Munca, dintre care peste 4000 locuri vacante în mun. Chişinău.
La fel, participanții au posibilitatea să se familiarizeze cu programele de instruire, posibilități de a urma un curs de formare profesională, servicii de ghidare în carieră, informații despre angajatori, precum și informații despre prevederile noii legi cu privire la promovarea ocupării forţei de munca și asigurarea de șomaj.
Totodată, persoanele interesate pot participa gratuit la seminarul informativ „Serviciile și măsurile de ocupare pe piața muncii”, cu accent pe serviciile de ghidare în carieră, inclusiv aplicația mobilă SLM (Surfing Labour Market), care se va desfășura vineri, la data de 01.02.2019, între orele 12:15 – 13:45, în incinta Centrului Internațional de Expoziții „MOLDEXPO”,, Pavilionul Central, et. 2.
Invităm doritorii să se apropie, în perioada 30 ianuarie - 03 februarie 2019,  între orele 10:00-18:00, în incinta Centrului Internațional de Expoziții „MOLDEXPO”, mun. Chişinău, str. Ghioceilor, 1, in Pavilionul 3.