ANOFM discută Conceptul sistemului de Vouchere în formarea profesională a şomerilor, în cadrul unui atelier de lucru

Astăzi 11 octombrie 2019, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca (ANOFM) desfășoară atelierul de lucru privind discutarea Conceptului sistemului de Vouchere în formarea profesională a şomerilor, elaborat de Centrul pentru Educaţie Antreprenorială şi Asistenţă în Afaceri (CEDA) în cadrul Proiectului „Reconceptualizarea orientării profesionale şi consilierii în carieră”.
 
În cadrul evenimentului va fi prezentat şi discutat sistemul de vouchere în formarea profesională a şomerilor care are ca scop îmbunătăţirea calităţii serviciilor de formare profesională prin sporirea concurenţei pe piaţa a prestatorilor de servicii de formare care oferă adulţilor programe de instruire pe tot parcursul vieţii.
 
La evenimenti participă reprezentanții Ministerului Sănătății Muncii și Protecției Sociale, Ministerului Educației, Culturii și Cercetării, Agenției Nationale de Asigurare a Calității în Educație și Cercetare, CEDA, furnizorii de formare profesională și reprezentanți ai Direcției generale pentru ocuparea forței de munca mun. Chișinău.