ANUNȚ!

STIMAȚI CETĂȚENI,
În perioada stării de urgenţă, instituită de către Parlamentul Republicii Moldova la data de 17 martie 2020 și întru minimizarea riscului răspândirii infecției cu noul coronavirus (COVID-19), Agenția Națională și subdiviziunile sale teritoriale vă informează că nu deservesc persoanele la sediul instituțiilor, iar orice suport informațional în domeniul ocupării forței de munca, va fi oferit DOAR LA DISTANȚĂ, prin intermediul liniilor telefonice și adreselor electronice (e-mail) ale subdiviziunilor teritoriale pentru ocuparea forței de munca STOFM (se anexează), de luni pînă vineri, orele 7:30-16:00, pauză 12:00-12:30 sau la Centrul de apel al ANOFM 0 8000 1000.
 
Pentru a beneficia de dreptul de ajutor de şomaj, persoanele urmează să expedieze solicitările, în mod obligatoriu la distanță prin intermediul poștei sau în format electronic (prin e-mail). Pentru mai multe informații consultați comunicatul:http://anofm.md/news/2020/04/01.
 
Accesul la sediile subdiviziunilor teritoriale pentru ocuparea forței de munca este restricționat! Vă mulțumim pentru înțelegere.
 
Accesați pagina web oficială www.anofm.md în vederea identificării alternativei vizitării oficiilor, precum sunt rubricile: „Contacte”, „Noutăți”, etc.
 
Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și a celor dragi!
 
#StațiAcasă