Agenția Națională pentru Ocuparea forței de Muncă anunţă orarul de deservire a cetăţenilor după încheierea stării de urgență

După încheierea stării de urgență, subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de munca (STOFM) vor activa cu asigurarea respectării stricte a măsurilor de prevenire a COVID-19 recomandare de Comisia Naţională Extraordinare de Sănătate Publică ale Republicii Moldova și Comisia pentru Situaţii Excepţionale.
 
După data de 18 mai 2020, accesul în sediile STOFM va fi asigurat cu respectarea distanței sociale între persoane de minimum 1 (unu) metru, inclusiv între specialiști, persoanele aflate în căutarea unui loc de munca, reprezentanții angajatorilor și altor instituții.
 
Atenționăm, că vizitatorii vor fi admiși în sediul STOFM doar cu condiția că poartă mască de protecție și mănuși. Totodată, pentru siguranţa sanitară în incinta STOFM se va asigura dezinfecția și aerisirea spațiilor.
 
În acest context, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca aduce la cunoștinţă cetățenilor, că începând cu 18 mai 2020, STOFM vor activa de la 07:30 pînă la 16:00 și pauza de masă de la 12.00 până la 12:30.
 
Pentru suport informațional în domeniul ocupării forței de munca contactați STOFM (lista contactelor se anexează) sau Centrul de apel al ANOFM 0 8000 1000.
 
Aveți grijă de sănătatea Dumneavoastră și a celor dragi!