Angajații subdiviziunilor teritoriale din cadrul ANOFM participă la un program de instruire on-line cu tematica „Aspecte teoretico-practice privind dezvoltarea parteneriatelor pentru ghidare în carieră"

În perioada 20-21 mai 2020, angajații subdiviziunilor teritoriale din cadrul Agenției Nationale pentru Ocuparea Forței de Munca participă la un program de instruire on-line cu tematica „Aspecte teoretico-practice privind dezvoltarea parteneriatelor pentru ghidare în carieră".
 
Obiectivele programului de instruire sunt:
1.Dezvoltarea abilităților specialiștilor subdiviziunilor teritoriale pentru ocuparea forței de munca de a iniția și dezvolta parteneriate pentru ghidare în carieră.
2.Instruirea specialiștilor în vederea identificării potențialilor parteneri și a scopurilor comune care ar sta la baza parteneriatelor locale durabile pentru ghidare în carieră.
 
Activitatea se desfășoară în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), în  cadrul proiectului „Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră" (REVOCC II) cu suportul financiar al Austrian Development Agency