Peste 2700 de joburi și peste 150 de companii, participă la Târgul online „Locuri de muncă în Moldova”, 08-15 iunie 2020

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca (ANOFM), informează despre organizarea Târgului online al locurilor de munca, ediția a XVIII-a, cu tematica „Locuri de munca în Moldova”, cu participarea agenţilor economici care dispun de oferte de munca. Târgul se va desfășura în perioada 08-15 iunie 2020, pe platforma: www.e-angajare.md.
 
Adaptându-ne contextului actual în care ne aflăm și distanței pe care trebuie să o păstrăm, ne propunem organizarea și desfășurarea unui târg online, în scopul promovării locurilor de munca vacante din întreaga țară. Astfel, oferim companiilor posibilități de recrutare electronice, iar persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca, inclusiv persoane reîntoarse de peste hotare, posibilitatea aplicării online și în timp real la posturile de munca disponibile în Republica Moldova.
 
La această ediție a târgului online participă peste 150 companii din toată republica cu peste 2700 oferte de munca. Cei interesaţi în căutarea unui job pot aplica CV-ul pentru unul sau mai multe joburi la angajatorii din diferite domenii de activitate precum industria prelucrătoare, sănătate și asistență socială, servicii de transport, comerț cu ridicata și amănuntul, administrare publică și apărare, etc.
 
Este important de menționat că programul evenimentului include prezentări tematice desfășurate pe platforma Zoom, unde orice persoană interesată poate participa și discuta cu reprezentanții ANOFM care vor oferi informații cu privire la angajarea în câmpul muncii, angajarea online prin intermediul platformelor web gestionate de ANOFM; elaborarea instrumentelor de marketing personal, cum ne prezentăm cu succes la interviul de angajare, măsurile de ocupare oferite persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca /șomeri, sprijinul oferit angajatorilor de către ANOFM, reglementări privind migrația de munca legală. Agenda prezentărilor se anexează.
Instrucțiunea de accesare a platformei Zoom se anexează

 
Începând cu data de 8 iunie 2020, pe portal aveți posibilitatea să analizați ofertele de munca, cerințele de ocupare, salariul și datele de contact ale angajatorului. Pagina electronică va putea fi accesată, în timp real, timp de opt zile, din orice colț al lumii, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de munca vor putea aplica direct CV-ul pentru oferta de munca dorită.
 
În comparație cu alte târguri tradiționale, la târgul online ai posibilitatea de a participa de acasă, stând în fața laptop-ului, job-urile fiind doar la un click distanță.
 
Aflată la cea de-a XVIII-a ediție, platforma târgului on-line al locurilor de munca a înregistrat până în prezent peste 40500 de vizite, evenimentul fiind accesat din: Moldova, România, Ucraina, Franța, Germania, Rusia, Italia, SUA, Marea Britanie, Suedia, Belgia, Elveția etc.
 
Pentru mai multe informații, contactați Centrul de apel al ANOFM: 0 8000 1000 și subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de munca (lista de contacte se anexează).
 
Evenimentul este susținut de proiectul PNUD „Migrație și dezvoltare locală”, finanțat de Guvernul Elveției.
 
Stai acasă și caută de lucru participând la târgul online!