Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (17 iunie 2020, conform declarațiilor agenților economici)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca informează persoanele aflate în căutarea unui loc de munca despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data 17 iunie 2020, conform declarațiilor agenților economici.
 
Cel mai plătit loc de munca declarat la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca este pentru poziția de agent vînzări la Vinăria Hîncești SRL, pentru care se oferă un salariu maxim de 50 mii lei.
 
Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de șef sector în construcții și programatori, pentru care se va achita un salariu maxim de 30 mii lei. Un salariu de 25 mii lei va fi achitat pentru cei mai buni manageri de proiect în domeniul construcțiilor și pentru un administrator, locurile vacante sunt disponibile în orașul Comrat și Cahul.
 
24 mii de lei se oferă pentru un manager de proiect care are în gestiune șefii de secții, locul vacant este în orașul Rezina.
 
20 mii lei vor fi oferiți celor 20 de technicieni-laboranți în construcția podurilor și a drumurilor, celui mai bun inginer tehnolog din domeniul controlului și a calitații, la fel, și celui mai responsabil manager, diriginte de șantier și mașinist la exacavator.
 
În lista celor mai plătite joburi se regăsesc și maistru în construcții, pietrar-zidar, șef parc de mașini, care vor ridica un salariu de pînă la 18 mii lei, locurile de munca sunt disponibile în orașul Chișinău și Comrat.
 
La mare căutare în această lună sunt conducătorii auto, inginerii, apicultorii, lăcătușii auto, carora li se oferă un salariu de maxim 15 mii lei.
 
Salarii de 10 mii lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de munca vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici, etc.
 
Locurile de munca disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de munca vacante înregistrate în baza de date a Agenției Nationale pentru Ocuparea Forței de Munca (conform declarațiilor agenților economici) și să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesînd portalul www.angajat.md sau adresîndu-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de munca.  
    
Pentru informații suplimentare despre locurile de munca vacante înregistrate în baza de date a Agenției Nationale pentru Ocuparea Forței de Munca și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de munca (adresele și datele de contact: http://anofm.md/network/agency);
- contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00;     
- accesați portalul www.angajat.md.