Concurs de desen/pictură cu genericul „JOB-ul preferat ACASĂ în Moldova”

Dispui de talent și imaginație? Atunci te provocăm să ne prezinți într-o formă cît mai artistică și originală un desen care ar prezenta Job-ul preferat la tine acasă, în Moldova!

În cadrul evenimentelor dedicate Zilei Diasporei 2020, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca în parteneriat cu Proiectul PNUD: Migrație și Dezvoltare Locală anunță desfășurarea concursului de desen/pictură cu genericul „JOB-ul preferat ACASĂ în Moldova” desfășurat în perioada 11-26 august 2020.
 
Condiții de participare la concurs:

  1. La concurs vor participa toți tinerii doritori, indiferent de vârstă, sex, calificare, care au realizat un desen cu genericul „JOB-ul preferat ACASĂ în Moldova”.
  2. Desenele pentru concurs vor fi expediate prin poștă la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca (MD-2009, Chisinau, Republica Moldova, str. Vasile Alecsandri, 1, et.6).
  3. O persoană poate prezenta doar o singură lucrare.
  4. Lucrarea prezentată la concurs va fi de mărimea A4 sau A3.
  5. Participanții la concurs vor elabora lucrările lor, folosind tehnici sau materiale după propria alegere (creion simplu/colorat, acuarele, guașe, colaj, tehnici grafice etc.).
  6. Autorii desenelor sunt rugați să menţioneze următoarele informaţii: numele, prenumele, vârsta, localitatea.
  7. Data limită a prezentării desenelor este 26.08.2020.

Pentru detalii contactați:

Direcția migrația forței de munca
022-28-75-23