Comunicat privind desfășurarea Târgul on-line al locurilor de muncă, 22-28 mai, disponibil pe www.e-angajare.md

În perioada 22-28 mai 2023, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează Târgul on-line al locurilor de muncă, ediția a XXI-a, cu tematica „Locuri de muncă în Moldova”, disponibil pe www.e-angajare.md.

La Târgul on-line sunt invitate să participe persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, unde peste 150 angajatori din întreaga republică vor oferi peste 3800 locuri de muncă libere din diverse domenii: activităţi de cazare şi alimentaţie publică , comerț cu ridicata și cu amănuntul , transport şi depozitare , industria ușoară , administrație publică şi apărare, medicină, construcții etc.

Pentru cetățeni ucraineni sunt disponibile peste1400 locuri de muncă vacante, studenții pot accesa peste 1250 locuri, pentru persoane cu dizabilități sunt oferite circa 1000, iar pentru persoane care au atins vârsta de pensionare- peste 700 locuri de muncă vacante.

Târgul on-line al locurilor de muncă reprezintă forma electronică a unui târg de locuri de muncă tradițional, care se desfășoară pe portalul gestionat de ANOFM www.e-angajare.md.

Modalitatea de aplicare pentru un loc de muncă vacant este una foarte simplă:

  • accesează platforma www.e-angajare.md, 
  • navighează în multitudinea de oferte de locuri de muncă
  • identifică locul de muncă potrivit, utilizând motorul de căutare „Locuri vacante” sau „Companii”
  • încarcă și expediază CV-ul tău angajatorului prin accesarea butonului „APLICĂ
  • așteaptă ca angajatorul să te contacteze!

Pentru mai multe informații privind tîrgul on-line, rugăm să contactați cea mai apropiată subdiviziune teritorială pentru ocuparea forței de muncă (adresele cărora și datele de contact le puteți vizualiza accesând https://anofm.md/ro/subdiviziuni, sau să telefonați la Centrul de apel al ANOFM, la nr. de telefon 0 8000 1000 (luni-vineri, orele 08:00-17:00), apel gratuit de pe telefonul fix din orice localitate a Republicii Moldova.