Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 noiembrie 2022, conform declarațiilor agenților economici)

Informăm persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data de 15 noiembrie 2022, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (până la 50 mii lei) declarat la ANOFM de către compania Î.M. Pay Point SRL este pentru poziția de dezvoltator de sisteme operaţionale. Cerinţele solicitate de către agentul economic includ: experienţă de muncă, cunoaşterea limbajelor de programare   şi utilizarea limbii engleze la un nivel fluent. Compania își desfășoară activitatea în mun. Chișinău.

Clasamentul celui mai plătit loc de muncă vacant (20-30 mii lei) continuă cu poziţia de contabil/contabilă oferit de către JT International Trading SRL cu sediul în mun. Chişinău.

Urmează ca poziţii în lista celor mai plătite locuri de muncă vacante (salarii până la 20 mii lei) funcţiile de conducător/conducătoare auto la agentul economic HD-Grup SRL din oraşul Comrat, mecanic repararea mijloacelor de transport la SC Dromas-Cons SRL cu sediul în mun. Chişinău, la fel şi funcţia de tipograf/tipografă-tipăritor a companiei IS FEP Tipografia Centrala amplasată în acelaşi oraş.

Isight Partners SRL oferă pentru poziția de specialist/specialistă în testarea de software oferta salarială de până la 20 mii lei. Cerinţele solicitate de către agentul economic includ: experienţă de muncă şi cunoaşterea limbii engleze la un nivel fluent. Compania își desfășoară activitatea în mun. Chișinău și mai este în căutare de reprezentant comercial/reprezentantă comercială (10-12 mii lei), specialist/specialistă în recrutare  (7-10 mii lei).

Compania Lady SRL din mun. Chişinău oferă concomitent mai multe locuri de muncă vacante ca: strungar/strungăriță în prelucrarea metalelor, electrogazosudor, mecanic/mecanică repararea utilajului industrial, motorist/motorist, frezor/frezoare metale (14 mii lei).

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.    

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact:  
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni);
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-17.00;                                           

- accesați portalul www.angajat.md.