Comunicat privind întâlnirea cu Ambasadorul Austriei în Moldova

           Pe data de 18 iulie 2018 directorul ANOFM, dna Raisa Dogaru, a participat la întâlnirea cu Excelența Sa Christine Freilinger - Ambasador Extraordinar şi Plenipotențial al Austriei în Republica Moldova, în cadrul implementării proiectului CEDA.
 
       Evenimentul a avut loc la Centrul de Ghidare in Carieră în cadrul AOFM mun.Chișinău, unde s-a discutat despre serviciile oferite de acesta și importanța centrului în dezvoltarea serviciilor de ghidare în carieră. La fel, au fost evidențiate succesele Școlii de Vară pentru Tinere Lidere organizate în cadrul proiectului REVOCC II și a Școlii de Vară Girls Go IT.
 
        La eveniment au participat si alte persoane importante in parteneriatul pe care îl are ANOFM în dezvoltarea serviciilor de ghidare in carieră. Centrul a fost deschis in aprilie 2016 cu suportul Agentiei Austriece de Dezvoltare si este o investitie foarte importanta in dezvoltarea serviciului de ghidare in cariera, serviciu care contribuie la luarea de catre tineri a unei decizii informate privind cariera, aceasta contribuind la dezvoltarea armonioasa a economiei tarii!