Oportunitate de Formare în domeniul IT pentru Tinerii din Chișinău și suburbii

IT

În perioada 9-21 septembrie, tinerii din Chișinău și suburbii care nu sunt angajați și nu urmează un program de studii, dar sunt interesați să învețe o nouă profesie în domeniul IT, au șansa de a participa la un curs de formare GRATUIT. În cadrul cursului aceștia vor studia crearea site-urilor, design graphic și altele. Activitatea se va desfășura în sectorul Ciocana din Chișinău, oferind participanților toate condițiile necesare pentru a se concentra pe învățare.

Înscrierile la curs sunt deschise până pe 6 septembrie și se pot face accesând linkul: https://forms.gle/5khvRNb1tk4MSBz8A.

Cursul este organizat de Asociația pentru Dezvoltarea Competențelor Profesionale și face parte din proiectul „Creșterea competențelor digitale și a abilităților de planificare a carierei pentru tinerii defavorizați din Georgia, Armenia și Moldova”. Proiectul este cofinanțat de Uniunea Europeană în cadrul Programului EU4Youth și este implementat de Caritas Cehia, Coaliția pentru Viață Independentă, Agate și Institutul de Formare și Dezvoltare „MilleniuM”.

Această inițiativă este o oportunitate deosebită pentru tinerii din Chișinău de a-și dezvolta competențele digitale, o cerință din ce în ce mai necesară pe piața muncii, și de a-și planifica mai bine viitorul profesional.

Organizatorii asigură returnarea transportului și pauzele de cafea.

Toți participanții vor primi certificate de la Asociația pentru Dezvoltarea Competențelor Profesionale. Aici puteți vizualiza AGENDA cursului.