Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (14 ianuarie 2022, conform declarațiilor agenților economici)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data de 14 ianuarie 2022, conform declarațiilor agenților economici.

Cele mai plătite locuri de muncă vacante (10-40 mii lei) declarate la ANOFM sunt pentru pozițiile de electrician auto, vopsitor auto, mecanic auto și lăcătuș auto la Felist Prim SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău și se ocupă de întreținerea și reparația autovehiculelor.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de programator la Pentalog Chi SRL. Pentru programatorii cu experiență salariul poate atinge suma de 30 mii lei. Locurile de muncă sunt în municipiul Chișinău.

23-25 mii lei se oferă pentru un director (șef laborator) care va activa în domeniul construcțiilor, în orașul Comrat. Compania Onur Taahhut Taşimacilik Inşaat Ticaret Ve Sanayi SRL este în căutare de manageri și tehnicieni (15-20 mii lei).

18-25 mii lei pot fi sursă de venit pentru un maistru care va fi responsabil de organizarea lucrărilor de montare electrică și darea în exploatare a obiectelor. Compania DI&Trade Engineering SRL din municipiul Chișinău mai are nevoie de 5 electricieni (8-15 mii lei).

10-25 mii lei sunt oferiți de Home Age SRL din municipiul Chișinău pentru 10 plăcători cu plăci, 5 ingineri, 8 lăcătuși (tehnică sanitară), 8 montatori (pereți și plafoane din ghips carton) și 7 electricieni.

20 mii lei pot fi sursă de venit pentru viitorul consultant în domeniul alimentației publice al complexului turistic Asconi SRL din satul Puhoi, raionul Ialoveni, 2 declaranți vamali care vor activa în municipiul Ungheni, 2 manageri și un director care vor lucra în municipiul Chișinău.

10-20 mii lei pot fi salariu lunar pentru 3 mașiniști din municipiul Soroca, director de producție din raionul Fălești, 3 sudori și 5 montatori de antene din municipiul Chișinău și 4 conducători auto din Ceadîr-Lunga.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.    

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: 
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni  
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00.