Sărbători fericite alătrui de cei dragi...

Stimaţi colegi şi parteneri sociali ai pieţei forţei de munca,



Suntem în ajunul Sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou, care oferă un bun prilej de a mulţumi tuturor pentru munca şi efortul depus pe parcursul întregului an. Orice succes atins de Agenţia Naţională şi structurile sale din subordine a fost posibil doar graţie aportului şi activităţii depuse de toţi angajaţii Agenţiei Naţionale, care prin munca de zi ci zi au contribuit la îndeplinirea obiectivelor propuse pentru anul ce se apropie de sfârşit. Totodată aceasta este şi rezultatul susţinerii şi colaborării cu partenerii sociali ai pieţei forţei de munca.



Sunt multe acţiuni frumoase pe care le-am desfăşurat în comun cu succes, activităţi în proiecte remarcabile, implementarea cărora va urma şi în anul viitor, şi toate acestea ne dă speranţa că prin tot ce facem cu onestitate suntem alături de acei care aşteaptă sprijinul şi susţinerea noastră prin acordarea unor servicii de calitate.



Vreau să mulţumesc pentru colaborare membrilor Consiliului de administraţiei al Agenţiei Naţionale, partenerilor sociali, angajatorilor, tuturor celora care au cooperat cu agenţiile noastre teritoriale pentru contribuţia la plasarea în câmpul muncii a persoanelor aflate în căutarea unui loc de lucru.



 Cu prilejul sfintelor sărbători de Crăciun şi Anul Nou Vă aduc sincere felicitări, dorindu-vă sănătate, fericire, noi succese şi realizări.



Sărbători fericite alături de cei dragi!





Cu respect,



Ion HOLBAN



Director general