Târg de informare privind piaţa muncii din Republica Moldova organizat pentru moldovenii care se află în Italia...

Târgul se va desfăşura la 8 mai, 2010, între orele 10:00 – 16:00, în incinta Hotelului Galileo Padova, Sala de conferinţe (via Venezia 30 - 35131 Padova).



Cetăţenii moldoveni interesaţi să cunoască oportunităţile actuale oferite de piaţa muncii din Republica Moldova sunt invitaţi să participe la Târgul de informare, organizat de către Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca din Republica Moldova în parteneriat cu Serviciul Public Veneto Lavoro din Italia.



Târgul de informare reprezintă una dintre activităţile proiectului Uniunii Europene „Consolidarea capacităţii de gestionare a pieţei muncii şi de reîntoarcere a migranţilor în cadrul de parteneriatului cu UE”, evenimentul oferind celor interesaţi posibilitatea să discute cu posibili angajatori din diverse domenii, care vor propune, în condiţii financiare competitive, locuri de munca atât pentru muncitori, cât şi pentru specialişti.



Evenimentul va beneficia de participarea Organizaţiei Internaţionale pentru Migraţie şi a Organizaţiei pentru Dezvoltarea Sectorului IMM.



Pentru o mai mare eficienţă a evenimentului, organizatorii recomandă celor interesaţi de oportunităţile oferite de angajatorii prezenţi la faţa locului să dispună de CV-uri.



Târgul de informare despre piaţa muncii din Moldova este organizat şi cu suportul Ministerului Muncii, Protecţiei Sociale şi Familiei din Moldova, Ministerului Muncii şi Protecţiei Sociale din Italia, Ambasadei Italiei în Moldova, Ambasadei Moldovei în Italia, Consulatului General în Bologna, Camerei de Comerţ şi Industrie Moldo-Italiană, Diaspora Moldovenilor din Italia.



Data desfăşurării: 8 mai 2010, între orele 10.00-16.00.



Hotelul Galileo Padova, Sala de conferinţe (via Venezia 30 - 35131 Padova).