Activităţi destinate persoanelor aflate în şomaj de lungă durată...

 La 28 aprilie curent Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Munca Ialoveni a  desfăşurat în cadrul Clubului Muncii o şedinţă-training cu participarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca un timp mai îndelungat.



Obiectivele acestei şedinţe fiind descrierea metodelor de cautare a informatiilor despre un posibil loc de munca şi acordarea ajutorului practic în formarea marketingului personal pentru a se prezenta într-o lumină mai favorabilă în faţa angajatorilor.



Specialiştii Agenţiei au urmărit scopul de a transmite participanţilor la training cunoştinţe în tehnici de căutare a unui loc de munca pentru aşi găsi un loc de lucru cât mai curând posibil.



Menţionăm în context, că în categoria persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca timp îndelungat întră persoanele care se află în căutarea unui loc de munca un an şi mai mult. Practica de angajare a persoanelor respective în câmpul muncii arată că unul din efectele nedorite ale acestei perioade este diminuarea posibilităţilor de angajare.