În atenţia agenţilor economici, partenerilor sociali şi persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă...

Tradiţional Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca va participa la Expoziţia naţională multiramurală “Fabricat in Moldova”, care anul acesta este la ediţia a X –a jubiliară, cu un târg al locurilor de munca.



Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca, inclusiv Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Munca a mun. Chişinău, va pune la dispoziţia participanţilor la târg banca electronică de date a locurilor vacante declarate de agenţii economici din Republică şi mun. Chişinău, va oferi informaţii privind situaţia pieţei muncii şi va promova serviciile oferite gratuit persoanelor aflate în căutarea unui loc de munca.



Agenţii economici şi parenerii sociali pot înregistra cererile de participare la târg la telefonul 223-482; e-mail galina.grebencea@anofm.md ; fax 224-440.



Persoanele  aflate în căutarea unui loc de munca pot contacta pentru informaţii suplimentare specialiştii Centrului de Apel – Piaţa Muncii: 080001000.



Urmăriţi ştirile site ANOFM şi veţi afla detalii la subiect în timpul apropiat.



Vă aşteptăm în perioada 01-05 februarie 2011 la Tîrgul locurilor de munca, care se va desfăşura în incinta Centrului Internaţional de Expoziţii „Moldexpo”, Pavilionul Central, situat pe adresa: mun. Chişinău, str. Ghioceilor, 1.



 Program zilnic: 10.00-18.00