Târgul locurilor de muncă pentru tineret: 27- 28 martie curent în mun. Bălţi

Târgul se vat desfăşura  în cadrul FORUMULUI  REGIONAL AL TINERILOR ANTREPRENORI.

AOFM mun. Bălţi va participa la  Forumul  regional al tinerilor antreprenori cu un târg al locurilor de munca, care se va desfăşura la 27-28 martie curent la Bălţi.

Această ediţie a târgului va oferi tinerilor din regiunea de nord posibilitatea de negociere directă cu angajatorii, informaţii privind serviciile prestate pe piaţa forţei de munca şi oportunităţi de formare profesională, consultanţă în domeniul legislaţiei muncii şi deschiderii unei afaceri.

Şi-au anunţat disponibilitate de a participa la Târg 8 angajatori, instituţii de învăţămînt de diferite nivele, organizaţii non-guvernamentale.

Forumul îşi propune să promoveze tinerii antreprenori din regiunea de nord prin informare, comunicare şi consolidarea capacităţilor lor pentru o mai bună integrare în mediul de afaceri şi diverse activităţi: expoziţii, mese rotunde, prezentări, workshop, consultări etc.

Printre organizatori şi parteneri se regăsesc  Asociaţia Femeilor de Afaceri, Bălţi în colaborare cu  Winrock Moldova, Fundaţia Internaţională "Liechtenstein Development Service", Fundaţia ArgidiusAOFM Bălţi, PŞT „Academica”, etc.

Forumul va întruni peste  80 de tineri antreprenori, instituţii de învăţământ şi agenţi economici.

În context menţionăm, că Agenţia Naţională   implementează programe naţionale pentru ocuparea forţei de munca, prin asigurarea accesului egal la programe şi servicii de ocupare calitative, şi prezenţa Agenţiei mun. Bălţi cu un târg al locurilor de munca pe întreaga perioadă de desfăşurare a Forumului  vine întru susţinerea tinerilor din această regiune a republicii.

Forumul se va desfăşura în perioada 27 – 28 martie 2012, în mun. Bălţi, în incinta Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”.