Anunț

Ministrul Muncii, Protecției Sociale și Familiei dna Valentina Buliga va susține o conferință de  presă la 6 decembrie 2013, ora 10.00 în sala de ședințe et. VI, incinta ANOFM, str. Vasile Alecsandri 1(sediul MMPSF).
 

Tema conferinței de presă este mersul realizării Acordului bilateral moldo-izraelian cu privire la angajarea temporară a lucrărilor din Republica Moldova în anumite sectoare în domeniul construcțiilor din Statul Israel și Protocolului de Implementare pentru Acordul menționat.
 

Selectarea muncitorilor moldoveni s-a desfăşurat în conformitate cu Acordul Bilateral din 6 ianuarie 2013 dintre Guvernele Republicii Moldova şi Statului Israel cu privire la angajarea temporară a lucrătorilor din Republica Moldova în anumite sectoare din Statul Israel şi Protocolul de implementare pentru Acordul în cauză.

Obiectivele prioritare au fost şi rămân axate pe asigurarea unui proces de angajare legal, echitabil, transparent şi protejat  pentru cetăţenii din Moldova, ce urmează a fi angajaţi temporar în Israel.