Comunicat informativ cu privire la crearea a circa 700 de locuri de muncă în cadrul companiei ”Fujikura Automotive Moldova”

În contextul lansării producerii în Republica Moldova, compania „Fujikura Automotive Moldova” a declarat circa 700 de locuri de munca vacante în calitate de asamblor cablaje auto. Locurile vacante au fost introduse în baza de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Munca (ANOFM). La etapa iniţială, în procesul de selectare a persoanelor, au fost implicate agenţiile pentru ocuparea forţei de munca a municipiului Chişinău şi a raionului Anenii Noi (AOFM Chişinău şi AOFM Anenii Noi). Ulterior se preconizează implicarea altor agenţii teritoriale pentru ocuparea forţei de munca la recrutarea angajaţilor.
Joburile propuse nu necesită calificare, compania oferind instruire la locul de munca, salariu atractiv şi transport asigurat.
Menţionăm, că angajatorul este la prima etapă a realizării proiectului investiţional pe teritoriul Zonei Economice Libere Expo Business Chişinău, cu posibilitatea extinderii şi în alte regiuni din Republica Moldova.
ANOFM are semnate acorduri de colaborare cu cele şapte zone economice libere din Republica Moldova, inclusiv cu cea din mun. Chişinău, ce prevăd susţinerea angajatorilor la recrutarea de personal.
Persoanele interesate sunt aşteptate, conform domiciliului, la AOFM Anenii Noi şi la secţiile pentru ocuparea forţei de munca a AOFM Chişinău sau pot contacta Centrul de Apel – Piaţa Muncii la nr. 08000-1000, apel gratuit din orice localitate a Republicii Moldova.
Datele de contact ale agenţiilor teritoriale menţionate sunt:
            AOFM Chişinău:
            SOFM Botanica, str. N. Titulescu, 8, tel. 022-637-227;
            SOFM Buiucani, str. C. Stere, 10, tel. 022-237-296;
            SOFM Centru, str. M. Varlaam, 90, tel. 022-227-570;
            SOFM Ciocana, bd. Mircea cel Bătrân, 5/3, tel. 022-339-343;
            SOFM Râşcani, str. Kiev, 6/1, tel. 022-441-205.
           
            AOFM Anenii Noi: str. 31 august, 4, tel. 0265-23982.