Comunicat privind organizarea şi desfăşurarea Târgului on-line Locuri de muncă pentru TINEri

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca (ANOFM) informează despre organizarea, în comun cu Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Munca mun. Chişinău, a Târgului on-line al locurilor de munca, ediţia a X-a cu genericul „Locuri de munca pentru TINEri”, ce va avea loc în perioada 12-16 august 2016, cu participarea agenţilor economici care dispun de oferte de munca, inclusiv pentru tineri. Târgul va avea loc în contextul desfăşurării Campaniei de informare consacrată marcării Zilei Internaţionale a Tineretului la 12 august. Astfel, timp de cinci zile platforma www.e-angajare.md va oferi posibilitate tinerilor să cunoască solicitările actuale ale angajatorilor şi să aplice pentru jobul potrivit. Pagina electronică va putea fi accesată, în timp real, din orice colţ al lumii, iar persoanele aflate în căutarea unui loc de munca vor putea aplica direct CV-ul pentru oferta de munca dorită.
 
Locurile de munca expuse pe www.e-angajare.md vor fi disponibile pentru aplicare până la 16 august, inclusiv, iar angajatorii vor oferi locuri vacante din cele mai diverse domenii.
 
De la începutul anului 2016, ANOFM a desfăşurat alte două ediţii ale târgurilor on-line ale locurilor de munca: „Locuri de munca din industria prelucrătoare” (3-7 februarie 2016) şi „Locuri de munca pentru tineret” (27-31 mai 2016).