Centrul Internaţional „La Strada” îşi măreşte echipa de voluntari

Centru Internaţional „La Strada”, lansează campania de recrutare a Voluntarilor.  Lărgirea echipei de voluntari are loc în baza unui concurs desfăşurat în două etape. Prima rezidă în completarea şi expedierea unui formular de formular de participare şi a unui CV în adresa “La Strada”, persoanele selectate fiind invitate ulterior şi pentru un interviu.
 
Formularul de aplicare poate fi accesat AICI (http://voluntari.lastrada.md/fii-voluntar-la-strada/) şi urmează a fi completat şi trimis, împreună cu CV-ul, până la data de 13 noiembrie (inclusiv) pe adresa de  e-mail voluntari@lastrada.md sau la adresa poştală: MD-2012, Chişinău, Moldova, CP 259. Hai, CURAJ!
 
Persoanele selectate vor participa la  instruiri şi activităţi privind următoarele tematici:
# Prevenirea Violenţei în Familie;
# Promovarea Siguranţei Copiilor pe Internet;
# Prevenirea Exploatării Sexuale Comerciale a Copiilor;
# Prevenirea Traficului de Ființe Umane.
 
Fondat în 2001, după mai bine de un deceniu de activitate, Centrul Internaţional “La Strada” are un nume bine cunoscut nu numai în sfera societăţii civile din Republica Moldova, dar şi pe plan internațional. Fiind în prezent una dintre organizaţiile internaţionale puternice, ce fac parte dintr-o reţea europeană anti-trafic cu acelaşi nume, La Strada International este prezentă în opt state de origine şi destinaţie a traficului de fiinţe umane din Europa Centrală şi de Est – Belarus, Bulgaria, Cehia, Macedonia, Moldova, Polonia, Olanda, Ucraina. Organizaţia activează pentru a asigura o lume fără trafic de fiinţe umane prin promovarea respectului pentru drepturile omului.
 
Misiunea echipei de voluntari este de a contribui activ la protecţia şi promovarea în rândul tinerilor a drepturilor şi intereselor legale ale grupurilor vulnerabile la nivel individual, legislativ şi executiv.
 
Pentru informaţii suplimentare apelaţi: 022 23 49 06 (extensia 1). Persoana de contact – Eugenia Maxim, Coordonator Programul Educatorilor de la Egal la Egal, Centrul Internaţional „La Strada”.
 
Detalii aici: http://voluntari.lastrada.md/recrutare/