Seminar de instruire în vederea dezvoltării competenţelor de utilizare a platformei Cognitrom Career Planner pentru ghidarea în carieră a diferitor categorii de beneficiari

La data de 27-28 noiembrie 2017, în incinta Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Munca se desfășoară  seminarul de instruire a specialiştilor din cadrul Agenţiei Naţionale şi agenţiilor teritoriale pentru ocuparea forţei de munca, în vederea dezvoltării competenţelor de utilizare a platformei Cognitrom Career Planner (CCP) pentru ghidarea în carieră a diferitor categorii de beneficiari.
 
Obiectivele instruirii vizează aplicarea metodelor și tehnicilor de combatere a stereotipurilor de gen în deciziile de carieră și dezvoltarea competenţelor de utilizare a platformei CCP pentru ghidarea în carieră a diferitor categorii de beneficiari.
 
La fel, participanții vor avea parte de activități practice privind structura și funcționalitatea platformei Cognitrom Career Planner.
 
Informăm ca evenimentul este organizat în comun cu Proiectul “Reconceptualizarea Orientării Profesionale şi Consilierii în Carieră” (REVOCC) implementat de Centrul pentru Educaţie Antreprenorială şi Asistenţă în Afaceri (CEDA).