Mesaj de mulțumire

La data de 10 octombrie 2018, Guvernul Republicii Moldova a aprobat Hotărârea nr.990 cu privire la organizarea și funcționarea Agenției Nationale pentru Ocuparea Forței de Munca (ANOFM) care prevede lipsirea personalității juridice, operarea unor modificări în structură și efectivul de personal la nivel central și în subdiviziunile teritoriale. Din acest motiv, conform statului de personal, din numărul total de angajați 335 persoane au rămas în structura organizatorică a ANOFM 250 persoane.
 
Un mesaj aparte am pentru angajații care, în pofida mai multor eforturi nu am reușit să-i menținem în unitate. Personal, aduc sincere mulțumiri, respect și apreciere din partea conducerii Agenției Nationale pentru Ocuparea Forței de Munca, pentru munca depusă zi de zi în ajutorul cetățenilor aflați în căutarea unui loc de munca și angajatorilor.
 
Orice succes atins de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forței de Munca şi structurile sale teritoriale a fost posibil graţie aportului Dumneavoastră la îndeplinirea obiectivelor propuse.
 
Vreau să mulţumesc tuturor pentru colaborare, sunt multe acţiuni frumoase pe care le-am desfăşurat cu succes în comun, în speranţa că prin tot ce facem, suntem alături de cei care aşteaptă sprijinul şi susţinerea noastră.
 
Cu deosebită considerație,

Raisa DOGARU,
Director ANOFM