La Mulţi Ani dnei Raisa Dogaru, Director ANOFM al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, care și-a sărbătorit aniversarea la 16.03.2019

Stimată Doamnă Raisa Dogaru,
Cu ocazia zilei de naştere, colectivul ANOFM, Vă urează cu respect LA MULŢI ANI, alături de multă sănătate şi toate bune.
 
 Pe tot parcursul activităţii desfășurate, Dvs daţi dovadă de un potenţial de munca extraordinar, manifestând înaltă măiestrie, calităţi umane bogate, dăruire de sine, devotament și ținem să remarcăm abnegaţia cu care Vă dedicați sarcinilor majore plasate spre realizare.
 
Se spune că menirea oricărui Om pe Pământ este să lase după sine urme frumoase! Dumneavoastră prin tot ce faceți zi de zi, semănați fapte bune, remarcabile  și demne de urmat.
 
Cu acest prilej Vă aducem adânca noastră recunoştinţă, dorindu-vă multă sănătate, noi realizări şi satisfacţii sufleteşti pentru munca pe care o depuneţi, oră de oră, zi de zi cu atâta nobleţe şi dăruire. Sub conducerea dumneavoastră, toți am reușit mai mult decât ne-am fi închipuit vreodată.
 
Vă apreciem şi vă mulţumim pentru munca asiduă, pentru dăruire, pentru tot ce realizaţi în cadrul ANOFM!
 
Cu stimă, respect şi gratitudine,
Colectivul ANOFM