Ședința de prezentare a raportului de monitorizare privind gradul de realizare a acțiunilor relevante pentru sporirea încadrării în muncă a persoanelor cu dizabilități

Astăzi, 12 noiembrie 2019,  Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca participă la ședința de  prezentare a raportului  de monitorizare a implementării Planului Național de Acțiuni pentru anul 2018 privind gradul de realizare a acțiunilor relevante pentru sporirea încadrării în munca a persoanelor cu dizabilități.
 
Acest eveniment este organizat de Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din RM care pe parcursul anului 2019 monitorizează implementarea Planului Național de Acțiuni pentru anul 2018 privind implantarea Strategiei Nationale privind Ocuparea Forței de Munca pentru anii 2017-2021 la nivel național și local (r. Criuleni), din perspectiva acțiunilor relevante pentru sporirea încadrării în munca a persoanelor cu dizabilități.
 
La ședință participă partenerii responsabili de implementare a Planului Național de Acțiuni.
 
Alianța Organizațiilor pentru Persoane cu Dizabilități din RM reprezintă și asigură secretariatul platformei organizațiilor active în promovarea drepturilor persoanelor cu dizabilități și este constituită din 51 de organizații ale societății civile.