ANOFM oferă informații despre serviciile prestate pe piața muncii în cadrul Expoziţiei naţionale „Fabricat în Moldova”, 29 ianuarie - 02 februarie 2020

În perioada 29 ianuarie - 02 februarie 2020, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca (ANOFM) și Direcția generală ocuparea forței de munca, mun. Chișinău (DGOFM Chișinău) participă la Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova”, ediţia a ediţia a XlX-a.

Angajatorii, șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de munca au șansa să se informeze despre măsurile de ocupare a forței de munca prestate de ANOFM prin intermediul subdiviziunilor teritoriale, situația pe piața muncii, despre cele peste 8000 de locuri de munca vacante înregistrate în baza de date a ANOFM, dintre care circa 3000 locuri vacante în mun. Chişinău.

La data de 30 ianuarie 2020, DGOFM Chișinău în comun cu AO MOTIVAŢIE va desfășura un seminar informativ pentru angajatori cu tematica „Măsurile de ocupare a forţei de munca implementate de ANOFM”. Angajatorii interesați pot participa la eveniment, între orele 13:00-14:30, în incinta Centrului Internațional de Expoziții „MOLDEXPO”,, Pavilionul Central, et. 2.

Invităm persoanele care doresc să se informeze despre piața muncii și măsurile de ocupare a forței de munca, să se apropie în perioada 29 ianuarie - 02 februarie 2020,  între orele 10:00-17:00, în incinta Centrului Internațional de Expoziții „MOLDEXPO”, mun. Chişinău, str. Ghioceilor, 1, in Pavilionul 3.