Comunicat privind organizarea și desfășurarea primului Târg al locurilor de muncă pentru persoanele cu dizabilități

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Munca anunță despre organizarea și desfășurarea primului Târg al locurilor de munca pentru persoanele cu dizabilități, la data de 23 octombrie 2014.
         Evenimentul este organizat de Asociația Copiilor Surzi din Moldova în parteneriat cu Agenția pentru Ocuparea Forței de Munca a municipiului Chișinău, alte organizații, instituții și este adresat persoanelor care sunt în căutarea unui loc de munca, inclusiv persoanelor cu dizabilități, care fac parte din grupul țintă.
         La Tîrg vor participa 25 de agenți economici din mun. Chișinău cu peste 600 locuri vacante din diferite domenii de activitate ale economiei naţionale, precum și instituții de învațămînt, centre de formare profesională, ONG-uri.
         În cadrul Tîrgului vizitatorii vor avea ocazia:

  • să obțină informații și consultații în domeniul  ocupării forţei de munca, legislaţiei muncii, inclusiv informații privind serviciile prestate de Agenție, locurile vacante înregistrate în baza de date și condițiile de ocupare a acestora;
  • să negocieze direct cu angajatorii  condițiile de angajare pentru oferta de munca dorită;
  • să obțină informații de la instituţiile de învățământ privind caracteristica specialităţilor, profesiilor/meseriilor, condiţiile de înmatriculare şi de instruire;
  • să cunoască diferite istorii de succes.

         Vă așteptăm joi, 23 octombrie 2014, între orele 9:00-15:00, în incinta Centrului Republican pentru Copii și Tineret „ARTICO”, mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, 169.
        Informaţii suplimentare la tel. 0 8000 1000 – apel gratuit „Centrul de Apel Piața Muncii” sau la tel. (022) 22-40-87.