125 de angajatori din Republica Moldova, cu circa 1000 locuri de muncă vacante participă la Târgul on-line „Locuri de muncă în domeniul comerţului”

În perioada 23-28 septembrie 2015, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca va desfășura Târgul on-line al locurilor de munca, ediția a VII-a, cu genericul „Locuri de munca în domeniul comerţului”.
 
Târgul on-line „Locuri de munca în domeniul comerţului”  va fi disponibil pe www.e-angajare.md și va oferi doritorilor șansa să cunoască ofertele de munca din domeniul comerţului. 
 
Vizitatorii pot accesa, în timp real, din orice colț al lumii, aproximativ 1000 locuri vacante, cu condiţii atractive de munca de la cei 125 angajatori din Republica Moldova înregistraţi pînă acum. Ofertele locurilor vacante se referă la poziţiile: agent comerţ, casier, manager în comerţ/vînzări, manager marketing şi vînzări, reprezentant comercial, vînzător, etc.
 
 Timp de şase zile, accesînd platforma www.e-angajare.md  persoanele aflate în căutarea unui loc de munca vor putea aplica direct CV-ul pentru oferta de munca dorită.
 
Totodată, Târgul on-line „Locuri de munca în domeniul comerţului” va debuta cu organizarea la 23 septembrie 2015, orele 9.00-14.00, de către Agenția pentru Ocuparea Forței de Munca a mun. Chișinău a Târgului locurilor de munca, care se va desfășura la sediul Agenției (Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 90). Târgul va găzdui 28 angajatori care vor oferi peste 400 locuri de munca,  inclusiv în domeniul comerțului.
 
Amintim, că de la începutul anului 2015, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Munca a desfăşurat alte două ediţii ale târgului on-line: „Cariere în construcții” (26-31 martie 2015) şi „Locuri de munca pentru Tineret” (28 mai-1 iunie 2015).
 
Evenimentul a fost promovat cu suportul partenerilor: Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Moldova, Camera de Comerț și Industrie din Moldova, Camera de Comerț Americană din Moldov, Centrul Universitar de Informare și Ghidare în Carieră, Centrul de Ghidare în Carieră și Relații cu Piața Muncii şi partenerii media: Noroc Media, portalul Civic.md, Jurnal.md, Radiochisinau.md, Ziarulnational.md, Noi.md, Agora.md, Ipn.md, Evz.md.
 
Pentru mai multe detalii despre evenimentele organizate, rugăm să contactați gratuit Centrul de Apel - Piața Muncii la nr. 080001000, de luni până vineri, intervalul orelor 8.30 - 15.30.