ANOFM și Asociația ”MOTIVAȚIE” din Moldova organizează o ședință de evaluare a rezultatelor în procesul de angajare a persoanelor cu dizabilități

Astăzi, în contextul Zilei Internaţionale a persoanelor cu dizabiltăţi, marcată la 3 decembrie,  Agenția Națională de Ocuparea a Forței de Munca (ANOFM) și reprezentanții agențiilor teritoriale, împreună cu Asociația ”MOTIVAȚIE” din Moldova organizează o ședință în vederea evaluării rezultatelor, a provocărilor și perspectivelor identificate în procesul de angajare în câmpul muncii a persoanelor cu dizabilități.
 
Ședința de evaluare se organizează, în urma seminarelor de instruire care au avut loc la începutul anului curent cu participarea specialiștilor din cadrul ANOFM. Scopul instruirii a fost înformarea specialiștilor care lucrează direct cu persoanele cu dizabilități, despre serviciile și modalitățile de oferire a suportului pentru incluziunea în câmpul muncii și promovarea modelelor pozitive a persoanelor cu dizabilități angajate.
 
În urma întâlnirii preconizate, se vor trasa concluzii și recomandări de îmbunătățire a procesului de angajare a persoanelor cu dizabilități.
 
Această activitate este realizată de Asociaţia „MOTIVAŢIE” din Moldova în cadrul proiectului „Abilitarea social-economică şi incluziunea tinerilor cu dizabilităţi în câmpul muncii” implementat cu suportul financiar al SMC/Sida şi IM.