Sub sloganul „Sădim oxigen”, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a participat la o acțiune amplă de înverzire a mediului

La data de 11 aprilie 2017, în sectorul centru al capitalei, colaboratorii Agenției Nationale pentru Ocuparea Forței de Munca au dat startul campaniei „Sădim oxigen”, o acțiune amplă de înverzire a mediului, care s-a desfășurat în Chișinău cu suportul companiei Kaufland.

Peste 1000 de voluntari au plantat 5000 de puieți simultan în cele cinci sectoare din Capitală. 
Acțiunea de plantare a fost  asigurată de către organizatori cu puieţi, uneltele de lucru, apă potabilă, chipuiri şi mănuşi de grădinărit, precum și alte elemente logistice necesare. 
 „Sădim oxigen” în Chișinău este o lecție de educație, respect și responsabilitate față de mediu. Acțiunea este voluntară și drept scop implicarea elevilor, a instituțiilor publice și a altor actori comunitari cu scopul responsabilizării societății față de mediu.
Campania „Sădim Oxigen” este implementată de către Asociaţia de Voluntariat Internaţional din Moldova (AVI-Moldova) în parteneriat cu Preturile din fiecare sector al municipiului Chişinău şi cu suportul Kaufland.