În perioada 26 - 30 septembrie 2017 se organizează cursul de instruire pentru specialiștii din cadrul ANOFM și ATOFM

În perioada 26 - 30 septembrie 2017, se organizează cursul de instruire pentru specialiștii din cadrul Agenției Nationale și agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de munca, în vederea consolidării capacităților, îmbunătățirii cunoștințelor și aplicării bunelor practici în domeniul orientării profesionale.
 
Specialiștii vor participa la activități practice privind tehnicile de căutare a unui loc de munca, planul personal de carieră, autocunoaşterea şi dezvoltarea personală, interese, valori legate de munca. Vor însușii regulile de elaborarea CV-ului, a scrisorii de intenţie, cît și pregătirea pentru interviul de angajare. Vor studia tipurile şi modul de semnare a contractului individual de munca. Alte subiecte abordate în cadrul instruirii sunt și dezvoltarea micului business în R. Moldova, antreprenorul şi antreprenorialul, iniţierea unei afaceri și managementul carierei.
 
Desfășurarea cursului are loc în comun cu Proiectul ”Reconceptualizarea orientării profesionale și consilierii în carieră” (REVOCC) implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri.