Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 aprilie 2024, conform declarațiilor agenților economici)

topul

Informăm persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data de 15 aprilie 2024, conform declarațiilor agenților economici.

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante a fost realizat în conformitate cu ofertele şi cerinţele pieţii muncii.  Astfel, au fost selectate şi plasate cele mai bine plătite locuri de muncă conform clasamentului datelor în descreştere.

Compania OZKA CONSTRUCTION SRL din or. Hînceşti oferă pentru poziţia de maistru în construcţia de drumuri o remunerare salarială de 43200 lei. Cerinţele angajatorului faţă de persoanele cointeresate să aplice sunt atribuite domeniului de coordonare şi supraveghere a activităţilor realizate. Compania dispune de mai multe locuri de muncă vacante pentru poziţiile de: inginer/ingineră în siguranţa circulaţiei, operator/operatoare la prelucrarea minereurilor şi a rocilor, maşinist/maşinistă la autogreder, finisor/finisoare pentru o remunerare salarială de 35500 – 38400 lei.

BAUTEX COMPOSITES SRL din or. Străşeni oferă pentru poziţia de tehnolog-şef/tehnologă şefă un salariu de până la 35000 lei. Specialistul va fi responsabil de asigurarea controlului producerii şi de ajustarea regimului tehnologic. La fel, compania oferă un salariu de 10000-15000 lei pentru trei lăcătuşi-reparatori a instalaţiilor tehnologice.

TEHNO MS SRL din or. Chişinău angajează doi/două operatori/operatoare call centru, pentru care oferă remunerare de 15000-30000 lei. Angajaţii vor promova şi vor vinde produsele companiei, vor consulta clienţii şi vor recepţiona comenzile.

SERVICIUL MEDICAL AL MINISTERULUI AFACERILOR INTERNE din or. Chişinău are necesitate de doi medici specialişti (medic radiolog şi medic imagist) pentru a oferi servicii de înaltă calitate,  şi pentru care oferă 27450 lei. La fel, este nevoie şi de doi medici de familie, cu salariu de 24500 lei.

Compania AYIRIA SRL din mun. Chişinău angajează un manager (şef/şefă) operaţiuni de date care va primi remunerare de 25000 lei. Candidatul perfect trebuie să cunoască limba franceză.

Compania PRIMARIUS SRL din or. Chişinău angajează patru betonişti/betoniste, doi dulgheri/dulgheriţe şi patru armatori care vor primi remunerare de 25000 lei.

Cele mai plătite locuri de muncă, sunt disponibile atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici).

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:

- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact:  https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni);
- contacta
ți Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-17.00;                                            
- accesa
ți portalul www.angajat.md.