ANOFM în sedință de lucru cu un agent economic în scopul consolidării relațiilor de colaborare

ANOFM a venit cu inițiativa de desfășurare a unei ședințe de lucru cu agentul economic SRL „Moldretail Group”, cunoscută ca rețeaua de magazine „Linella”, în scopul consolidării relațiilor de colaborare în vederea selectării personalului din rîndul șomerilor înregistrați la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Astfel, dna Lazari Natalia, manager de formare în cadrul SRL „Moldretail Group” a informat despre oportunitățile de angajare a persoanelor de pe întreg teritoriul RM, unde sunt deschise filialele magazinelor, cît și despre intenția de a deschide în viitorul apropiat peste 800 de locuri de muncă în cadrul a circa 30 noi magazine.

„Există toată deschiderea din partea ANOFM și a subdiviziunilor noastre teritoriale pentru consolidarea dialogului, deoarece toți sunt conștienți de faptul că doar cu ajutorul unei colaborări strânse cu agenții economici din țară putem contribui la angajarea unui număr mare de persoane în localitățile unde se află, cît și la dezvoltarea pieței muncii, inclusiv în mediul rural”, a spus dna Raisa Dogaru, directoarea ANOFM.

ANOFM împreună cu subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă vor asigura sprijinul în vederea selectării personalului care va fi solicitat de către companie.

Ședința de lucru a avut loc la sediul Direcției generale ocuparea forței de muncă (DGOFM) mun. Chișinău, la care au participat dna Șupac Ala, șefă și Scutelnic Mariana, șefă Direcția ocuparea forței de muncă din cadrul DGOFM Chișinău, care au subliniat colaborarea fructuoasă de peste ani cu compania care a participă activ la tîrgurile locurilor de muncă, declară un număr sporit de locuri de muncă, cît și angajarea șomerilor, inclusiv studenți, persoane cu dizabilități și persoane refugiate din Ucraina.

Compania SRL „Moldretail Group”, cunoscută ca rețeaua  de magazine  Linella, de peste 20 ani  este  promotorul  comerțului modern în Republica Moldova,  avînd cea mai mare extindere geografică pe întreg teritoriul țării.