Istorie de succes: O activitate nouă în domeniul turismului la Ungheni

Direcția ocuparea forței de muncă Ungheni a desfășurat la data de 28.07.2023 o deplasare în comuna Florițoaia Veche, pentru constatarea realizării de către beneficiarul SRL ,„ATVENTURA”  a investiției și creării locului de muncă, conform planului de afaceri prezentat.

Planul  prevedea activitate în furnizarea serviciilor de închiriere a vehiculelor ATV (ALL-Terrain Vehicle), unici în regiune, pentru a petrece timpul liber pe un traseu bine determinat în pădurea c. Florițoaia Veche.

Șomerul a depus cerere privind acordarea subvenției pentru a achiziționa 2 vehicule pentru acest gen de activitate, în scopul dezvoltării turismului, crearea locului de muncă și promovarea activităților în aer liber. Beneficiarul a achiziționat 2 vehicule ATV.

A fost întocmit procesul verbal în urma verificării la fața locului a realizării de către beneficiar a investiției și creării locului de muncă.

Le dorim succese SRL „ATVENTURA”!

Angajatorii interesați de a aplica la măsurile de subvenționare a afacerilor se pot adresa la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, adresele și datele de contact pot fi găsite accesînd: https://anofm.md/ro/subdiviziuni sau pot apela la Centrul de Apel al ANOFM la numărul de telefon  0 8000 1000 (apel gratuit din Republica Moldova).