Istorie de succes: Vlada a absolvit cursul de frizeriță și acum are un loc de muncă

Istorie de succes

Midrigan Vlada este o tânără de 18 ani care s-a adresat la subdiviziunea teritorială pentru ocuparea Ștefan Vodă pentru a găsi un loc de muncă.

Identificarea oportunităților educaționale și profesionale ale tinerei a fost posibile grație serviciilor de ghidare în carieră. Așadar Vlada a absolvit profesia de frizer la AO „Insula Speranțelor”.

Pentru a-și îmbunătăți abilitățile practice Vlada a practicat activitatea timp de o lună și a reușit să mânuiască foarfeca și alte instrumente pentru realizarea unor stiluri și tehnici de coafare, după care a fost angajată în calitate de frizeriță la S.R.L. „Beauty art Studio” din orașul Ștefan Vodă.

Nu ai o PROFESIE sau MESERIE?

Vino la cea mai apropiată subdiviziune a ANOFM, adresele le găsești aici: https://anofm.md/ro/subdiviziuni

Ia-ți diploma de bucătar, croitor, frizer, lăcătuș sau altă profesie din topul celor mai căutate specialități de angajatorii locali.

Cursurile de formare profesională se efectuează în bază de voucher și sunt GRATUITE care durează de la 1-7 luni, în dependență de profesie/meserie în urma cărora îți poți urma cariera în acest domeniu, iar reprezentanții STOFM te vor ajuta să te angajezi după absolvire.

Cursanții beneficiază de: bursă lunară neimpozabilă, în cuantum de 35% din salariul mediu lunar pe economie pentru anul precedent.

ANOFM deține cea mai mare bază de date de companii și oferte de muncă și te poate ghida spre cea mai bună alegere de profesie și un loc de muncă.

Pentru mai multe informații despre cursuri accesează: https://cutt.ly/aJhTRD2 sau telefonează la Centrul de apel al ANOFM 0 8000 1000 (apel gratuit).

@Direcția Ocuparea Forței de Muncă Ștefan Vodă