Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 iulie 2022, conform declarațiilor agenților economici)

Informăm persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data de 15 iulie 2022, conform declarațiilor agenților economici.

Cel mai plătit loc de muncă vacant (40 mii lei) declarat la ANOFM de către compania Isight Partners SRL este pentru poziția de inginer/ingineră DevOps, responsabil de rezolvarea problemelor de producție. Compania își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău și mai este în căutare de reprezentant comercial/reprezentantă comercială (10-20 mii lei), specialist/specialistă (10-20 mii lei) și operator/operatoare (7-8 mii lei).

Clasamentul celor mai plătite locuri de muncă vacante (25 mii lei) continuă cu poziția de agronom/agronomă care va activa la Sorforjar SRL din raionul Florești și programator/programatoare la compania Steaua-Reds SRL care își desfășoară activitatea în municipiul Chișinău.

Lista celor mai plătite joburi este continuată cu funcțiile vacante de conducător/conducătoare auto la HD-Grup SRL și la Vladiales Trans Expediție SRL, consultant/consultantă la Asconi SRL, mecanic/mecanică auto la Dromas-Cons SRL, diriginte/dirigintă de șantier la Poduri Prim SRL, manager aprovizionare la Moldretail Group SRL și strungar/strungăriță la Solis Plus SRL. Pentru persoanele care doresc să ocupe aceste locuri de muncă informăm că salariul poate ajunge pînă la 20 mii lei. Locurile de muncă sunt în municipiul Chișinău, Strășeni, Comrat și raionul Ialoveni.

Cu cîte 14-19 mii lei lunar vor fi remunerați doi medici specialiști care se vor angaja și vor activa la Spitalul Clinic Militar Central din municipiul Chișinău. La fel, 10-16 mii lei vor fi oferiți celor 23 de medici specialiști din raionul Rîșcani.

Un salariu de 13-18 mii lei se oferă pentru viitorul manager de oficiu al Companiei străine Internews Network în Republica Moldova. Candidatul perfect trebuie să aibă experiență și să cunoască limba engleză la nivel avansat.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici) și să se adreseze la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.    

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: 
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni;
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-16.00;                                           

- accesați portalul www.angajat.md.