Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (14 aprilie 2023, conform declarațiilor agenților economici)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)  informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite locuri de muncă vacante pe piața muncii la data 14 aprilie 2023, conform ofertelor agenților economici.

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă  vacante a fost realizat în conformitate cu ofertele şi cerinţele pieţii muncii.

Cel mai plătit loc de muncă este oferit de compania ISIGHT PARTNERS S.R.L. din mun. Chişinău (până la 60 mii lei) pentru poziţia de coordonator/coordonatore programe de dezvoltare. Cerinţele angajatorului pentru poziţia oferită se rezumă la cunoştinţe vaste şi capacităţi de gestionare în domeniul proiectelor internaţionale printr-o asigurare eficientă de comunicare cu potenţiale organizaţii internaţionale. Cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat este una dintre principalele cerinţe ale angajatorului.

Compania MARCODOR S.R.L. din  mun. Chişinău îşi menţine poziţia în clasament cu oferta unui salariu atractiv de până la 40 mii lei pentru poziţia de dezvoltator/dezvoltatoare software. Cerinţele angajatorului sunt atribuite utilizării limbajelor de programare  (Front-end, JS, EXT, VUE, Delphi, Php Developer).

Salarii de până la 30 mii lei oferă companiile: JT INTERNATIONAL TRADING S.R.L. din  mun. Chişinău pentru poziţiile de contabil/contabilă, ANCOM-AGRO S.R.L. din or. Floreşti (conducător/conducătoare auto) şi VIITOR SERVICE S.R.L. din or. Ialoveni pentru poziţia de motorist/motoristă.

Compania PIXIEFLO S.R.L.  din mun. Chişinău oferă salariu de până la 28 mii pentru poziţia de designer grafică. Cerinţele atribuite locului de muncă vacant se rezumă la cunoştinte vaste la crearea produselor digitale ( teme şablon, design şablon). Cunoaşterea limbii engleze la un nivel avansat este una dintre cerinţele obligatorii ale angajatorului.

Remunerări salariale până la 25 mii lei oferă companiile: AGROSFERA-BM S.R.L. din mun. Ungheni pentru poziţia de conducător/conducătoare auto, MODERN SISTEM S.R.L. din mun. Chişinău pentru poziţia de consultant/consultantă în tehnologia informației și comunicațiilor şi programator/programatoare şi MAIDAN-GRUP S.R.L. din or. Comrat pentru poziţia de dulgher/dulgheriţă.

Companiile din mun. Chişinău DANSICONS S.R.L. oferă mai multe locuri de muncă vacante în domeniul industriei pentru poziţia de fierar-betonist. Remunerarea salarială este de până la 20 mii de lei.

Cele mai multe locuri de muncă vacante pentru poziţia de operator/operatoare call center le oferă compania ICS"TOP SHOP STUDIOMODERNA" S.R.L. din mun. Chişinău pentru o remunerare salarială de până la 20 mii lei.

Compania din or. Cimişlia PIRAMIDA-MARKET S.R.L. oferă salarii de 15 mii lei pentru poziţiile de: manager (șef/șefă) producție, manager în vânzări, merceolog/merceologă.

    Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM (conform declarațiilor agenților economici).

Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a ANOFM și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact:  
https://anofm.md/index.php/ro/subdiviziuni);
- contactați Centrul de Apel al ANOFM la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.00-17.00;                                           
- accesați portalul
www.angajat.md.