Campania de vizite la angajatori „Aveți locuri de muncă vacante? Căutați personal? Noi Vă putem ajuta!”

Ești angajator, ai locuri de munca vacante și ești în căutare de personal? Agenția Natională pentru Ocuparea Forței de Munca (ANOFM) organizează în perioada 21 octombrie – 29 noiembrie 2019 Campania de vizite la angajatori cu sloganul „Aveți locuri de munca vacante?Căutați personal? Noi Vă putem ajuta!”.
 
Obiectivele Campaniei includ informarea angajatorilor despre serviciile prestate de subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de munca (STOFM), canalele de informare și recrutare on-line administrate de ANOFM: site-ul www.anofm.md, portalul www.angajat.md, platforma tîrgului on-line www.e-angajare.md; sensibilizarea angajatorilor la problemele din teritoriu în domeniul promovării ocupării forței de munca, inclusiv la angajarea persoanelor ce necesită suport suplimentar pe piața muncii, dar și informarea agenților economici despre posibilitatea de a participa la târgurile locurilor de munca, inclusiv târguri on-line.
 
Pe parcursul Campaniei, STOFM vor organiza seminare informative cu angajatorii din teritoriu, activități de recrutare, mese rotunde sau ședinte de lucru pentru a iniția și consolida parteneriate locale.