Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 25 Septembrie 2020 02:22

ANOFM participă la Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova”

ANOFM participă la Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova”

În perioada 29 ianuarie - 02 februarie 2020, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) și Direcția generală ocuparea forței de muncă, mun. Chișinău (DGOFM Chișinău) participă la Expoziţia naţională „Fabricat în Moldova”, ediţia a ediţia a XlX-a.
 
În cadrul evenimentului de deschidere, ANOFM a fost vizitată de catre Prim-ministru al Republicii Moldova, Ion Chicu care ne-a salutat și urat succese în activitatea pe care o desfășurăm în domeniul promovării ocupării forței de muncă. Totodată a menționat importanța colaborării cu agenții economici, în crearea și ocuparea locurilor de muncă, fapt ce contribuie la dezvoltarea economiei țării.
 
Amintim că la data de 30 ianuarie 2020, DGOFM Chișinău în comun cu AO MOTIVAŢIE va desfășura un seminar informativ pentru angajatori cu tematica „Măsurile de ocupare a forţei de muncă implementate de ANOFM”. Angajatorii interesați pot participa la eveniment, între orele 13:00-14:30, în incinta Centrului Internațional de Expoziții „MOLDEXPO”,, Pavilionul Central, et. 2.
 
Invităm angajatorii, șomerii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă să se informeze despre măsurile de ocupare a forței de muncă prestate de ANOFM prin intermediul subdiviziunilor teritoriale, între orele 10:00-17:00, în incinta Centrului Internațional de Expoziții „MOLDEXPO”, mun. Chişinău, str. Ghioceilor, 1, în Pavilionul 3.