Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 25 Septembrie 2020 02:17

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (11 februarie 2019, conform declarațiilor agenților economici)

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate  în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (11 februarie 2019, conform declarațiilor agenților economici)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 11 februarie 2019, conform declarațiilor agenților economici. Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze  Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forței de Muncă” (conform declaraţiilor agenţilor economici) și să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesând portalul www.angajat.md sau adresîndu-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă. 
 
Pentru informații suplimentare despre locurile de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă și condițiile de ocupare a acestora:
- vizitați subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă (adresele și datele de contact: http://anofm.md/network/agency);
- contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel cu tarif normal din străinătate) de luni până vineri, în intervalul orelor 8.30 – 15.30;
- accesați portalul www.angajat.md.