Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 03 Decembrie 2020 13:59

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a Municipiului Chișinău anunță organizarea Tîrgului Locurilor de Muncă

Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a Municipiului Chișinău anunță organizarea Tîrgului Locurilor de Muncă

     Agenția pentru Ocuparea Forței de Muncă a Municipiului Chişinău organizează miercuri,  26 noiembrie 2014, Tîrgul locurilor de muncă în sediul Agenției din str.Mitropolit Varlaam, 90.
   Invităm angajatorii și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă la Tîrgul locurilor de muncă care se va desfășura între orele 9.00-14.00.
   La Tîrg vor participa peste 20 de angajatori, care vor oferi peste 400 locuri de muncă libere din diferite domenii: industria confecțiilor, comerț, construcții, transport şi comunicaţii, activități financiare, educație, etc.
        Totodată,  Agenţia  pentru Ocuparea Forţei de Muncă  a municipiului Chișinău  va pune la dispoziție celor prezenți banca de date  a locurilor de muncă  din municipiu cu peste 3400 locuri vacante, oferte a cca 400 de angajatori, inclusiv prin intermediul  posturilor  electronice de autoinformare.
       Specialiştii  Agenției  vor informa publicul privind serviciile acordate de Agenție,  situația pieței muncii din municipiul Chișinău, formarea profesională  a șomerilor etc.
        La Tîrgul locurilor de muncă  va participa  și instituția de învățămînt AO “Insula Speranțelor” care va  informa participanții privind  oportunitățile de  instruire profesională, obținerea unei profesii/ meserii  solicitată pe piața  muncii.Persoanele  aflate în căutarea unui loc de muncă vor avea posibilitatea să discute cu angajatorii privind ofertele de muncă și condițiile de ocupare a lor, să-şi prezinte CV-ul angajatorilor şi să stabilească interviuri de angajare.
      Spectrul informativ se anunţă a fi divers: materiale informative, pliante privind serviciile oferite de Agenție, profesiile /meseriile solicitate pe piaţa muncii, servicii moderne de recrutare oferite pe portalul locurilor de muncă   www.angajat.md.