Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 25 Noiembrie 2020 17:01

Lista celor 100 de cele mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale (conform declarațiilor agenților economici)

Lista celor 100 de cele mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale (conform declarațiilor agenților economici)

  Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la moment.
  În acest sens,  doritorii pot accesa Lista celor 100 cele mai bine plătite  locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale (conform declarațiilor agenților economici)
 Cei interesați, pot aplica pentru una dintre ofertele menționate în listă accesând portalul www.angajat.md.
 Agenția Națională va promova periodic „Lista celor 100 cele mai bine plătite locuri de muncă” prin intermediul canalelor de informare on-line și mass media.
 Pentru informații suplimentare despre ofertele vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale și condițiile de ocupare a acestora,
 contactați Centrul de Apel – Piața Muncii la nr. 080001000 (apel gratuit din R. Moldova) sau (+37322) 838414 (apel taxabil din străinătate)  de luni până vineri, în intervalul orelor 8.30 – 15.30;
 vizitați Centrul de informare despre Piața Muncii, mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam 90, de luni până vineri, orele 8.00 – 17.00;
 accesați gratuit portalul www.angajat.md;
 sau vizitați agențiile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă, conform domiciliului (adresele: http://anofm.md/network/agency).