Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Today: 22 January 2021 11:57

Comunicat privind organizarea în perioada 4-8 decembrie 2014, a celei de-a patra ediții a Târgului on-line al locurilor de muncă „Cariere în domeniul Tehnologiilor informaționale”.

Comunicat privind organizarea în perioada 4-8 decembrie 2014, a celei  de-a patra ediții a Târgului on-line al locurilor de muncă  „Cariere în domeniul Tehnologiilor informaționale”.

         Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează în perioada 4-8 decembrie 2014, cea de-a patra ediție a Târgului on-line al locurilor de muncă  Cariere în domeniul Tehnologiilor informaționale”.
         Târgul locurilor de muncă „Cariere în domeniul Tehnologiilor informaționale” oferă persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă posibilitatea să cunoască angajatori care oferă oportunități de angajare în domeniul tehnologiilor informaționale și să aplice pentru jobul potrivit.
       Astfel, timp de patru  zile, platforma www.e-angajare.md  va fi disponibilă să ofere persoanelor interesate șansa să cunoască solicitările actuale ale angajatorilor din domeniul Tehnologiilor informaționale. Accesând platforma www.e-angajare.md, în perioada desfășurării târgului on-line,  persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă vor putea aplica direct CV-ul.
      La târg și-au anunțat prezența circa 45 de angajatori care vor propune peste 190 de locuri vacante în domeniu.  
        Târgul on-line al locurilor de muncă este organizat în colaborare cu echipa proiectului UE ”Consolidarea capacităților de gestionare a migrației în Republica Moldova ”  implementat de Serviciul Public Suedez de Angajare.  Până la moment, ANOFM a desfășurat 3 ediții ale târgului on-line: Locuri de Muncă în Moldova (05 - 11 decembrie 2013) ;  Locuri de muncă din industria prelucrătoare (29 ianuarie - 02 februarie 2014);  Locuri de muncă pentru tineret (29 mai - 2 iunie 2014).