Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Today: 03 December 2020 15:25

Activităţi destinate tineretului... La 28 mai 2010 la Cahul, in incinta Palatului de Cultură, se va desfăşura Forul meseriilor şi profesiilor pentru tineret.

Activităţi destinate tineretului...   La 28 mai 2010 la Cahul, in incinta Palatului de Cultură, se va desfăşura Forul meseriilor şi profesiilor pentru tineret.

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă a raionului Cahul va participa la acest For, care se organizează sub egida Consiliului Raional Cahul, Primăriei oraşului Cahul şi Direcţiei Generală de Învăţământ.Forul va întruni instituţii de învăţământ de diferite nivele: superioare, medii de specialitate, secundar profesionale, precum şi centrele de reconversie profesională care vor veni către cei tineri cu magica „lume a profesiilor” – prezentând specialităţile, condiţiile de înmatriculare şi de instruire.În cadrul acestui For Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Cahul va desfăşura un Târg al locurilor de muncă pentru tineri.Telefon de contact : (299 )  22186;                                       ( 299)   21623