Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 01 Octombrie 2020 22:22

Arhiva - Iul 2019

Data

Iulie 23rd

PIAŢA MUNCII: LOCURI VACANTE

 Conform bazei de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă la data de 22.07.2019 erau în evidenţă 13361 locuri de muncă vacante, care pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați.

23 Iulie 2019

Iulie 19th

Comunicat privind implementarea Parteneriatului Local de Ocupare a Forței de Muncă, raionul Cahul

       Parteneriatul Local de Ocupare (LEP), implementat pentru prima dată în Republica Moldova în colaborare cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Confederația Națională a Patronatului, Confederația Națională a Sindicatelor, Consiliul Raional Cahul și partenerii locali reprezintă o inițiativă a Organizației Internaționale a Muncii (OIM) și are ca scop crearea de locuri de muncă decente pentru tinerii expuși excluziunii sociale, noi oportuni

19 Iulie 2019

Iulie 17th

Comunicat privind desfășurarea Atelierului de lucru din 15-16 iulie 2019

        În perioada 15-16 iulie 2019 la complexul turistic „Costești” s-a desfășurat  atelierul de lucru cu genericul „Introducere în aspecte de migrația forței de muncă”, organizat de către Proiectul Migrație și Dezvoltare Locală (MiDL), implementat de Programul Națiunilor Unite pentru Dezvoltare (PNUD).
La programul de instruire au participat reprezentanții celor 35 de subdiviziuni teritoriale de ocupare a forței de muncă.

17 Iulie 2019

Iulie 16th

Comunicat informativ privind achiziţionarea serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2019

                Agenţia Naţionala pentru Ocuparea Forţei de Muncă informează, că în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare s-a desfăşurat procedura de licitaţie publică în scopul achiziţionării serviciilor de formare profesională a şomerilor pentru anul 2019 la nivel național, prin intermediul instituţiilor de învăţământ, furnizori de servicii de formare profesională.
 

16 Iulie 2019

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 iulie 2019, conform declarațiilor agenților economici)

         Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 15 iulie 2019, conform declarațiilor agenților economici. Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați.

16 Iulie 2019

Iulie 12th

Comunicat informativ - Seminarul „Subvenționarea locurilor de muncă o măsură activă de ocupare a forței de muncă adresată angajatorilor”, cu participarea agenților economici din r. Strășeni

La data de 12 iulie 2019, Direcția ocuparea forței de muncă Strășeni a organizat seminarul „Subvenționarea locurilor de muncă o măsură activă de ocupare a forței de muncă adresată angajatorilor”,  cu participarea mai multor agenți economici din r. Strășeni.

12 Iulie 2019

Iulie 10th

Comunicat cu privire la lansarea proiectului „Sprijinirea participării economice a tinerilor excluși din Republica Moldova-STEP UP”

La data de 9 iulie curent a avut loc evenimentul de lansare a proiectului „Sprijinirea participării economice a tinerilor excluși din Republica Moldova-STEP UP” la care a participat Dna Raisa Dogaru, director ANOFM.

10 Iulie 2019

Iulie 9th

Comunicat privind desfășurarea Programului de formare „Servicii calitative de ghidare în carieră prin aplicarea procedurii elaborate” din 09-10 iulie 2019

        În perioada 09-10 iulie 2019, în comun cu Proiectul „Reconceptualizarea Orientării Profesionale și Consilierii în Carieră” (REVOCC), implementat de Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), în incinta ANOFM se desfășoară Programul de formare a specialiștilor din cadrul a 17 subdiviziuni teritoriale ale Agenției Naționale în vederea dezvoltării abilităților și consolidării capacităților privind furnizarea procedurii de ghidare în carieră a

9 Iulie 2019