Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 01 Octombrie 2020 21:47

Arhiva - Apr 2019

Data

Aprilie 26th

Mesaj de felicitare cu ocazia Sfintelor Sărbători de Paște

 
În ajunul sfintelor Sărbători de Paști, când natura prinde culoare, visele aripi, iar emoția copilăriei și căldurii de acasă renaște în inimile noastre, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă Vă transmite liniște în suflet, sănătate și fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. 
Să fim mai buni, să ne bucurăm din plin de frumuseţea tuturor lucrurilor care ne înconjoară şi să dăruim iubire.

26 Aprilie 2019

Aprilie 25th

ANOFM susține angajarea persoanelor cu dizabilități pe piața muncii

Astăzi, 25 aprilie, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) și A.O. Asociația „MOTIVAȚIE” din Moldova au semnat un acord de colaborare care are drept scop promovarea valorilor și principiilor metodologiei Angajare Asistată, conform modelului EUSE, în 3 regiuni-pilot ale Republicii Moldova pentru a mări gradul de conștientizare a societății cu privire la angajarea persoanelor cu dizabilități pe piața liberă a muncii și a facilita incluziunea socio-profesională a acestora.
 

25 Aprilie 2019

Aprilie 23rd

Piața muncii: Locuri vacante la 22.04.2019

Conform bazei de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă la data de 22.04.2019 erau în evidenţă 10968 locuri de muncă vacante, care pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Piața muncii: Locuri vacante la 22.04.2019.
 
 

23 Aprilie 2019

Aprilie 19th

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (18 aprilie 2019, conform declarațiilor agenților economici)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 18 aprilie 2019, conform declarațiilor agenților economici. Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați.

19 Aprilie 2019

Aprilie 18th

OIM a lansat primul său proiect de Parteneriat Local de Ocupare din Moldova pentru a crea mai multe locuri de muncă în raionul Cahul

Locuri de muncă decente pentru tinerii expuși excluziunii sociale, noi oportunități de dezvoltare a afacerilor, posibilități de instruire a șomerilor la locul de muncă și facilitarea asocierii grupurilor de producători; acestea sunt doar câteva dintre beneficiile de care se vor bucura locuitorii raionului Cahul odată cu implementarea Parteneriatului Local de Ocupare (LEP).

18 Aprilie 2019

Aprilie 15th

Oficiul Organizației Internaționale a Muncii în Moldova și Agenția Națională pentru Ocupare a Forței de Muncă au fost gazda unei vizite a Asociației Studenților pentru Relații Internaționale din Olanda

Oficiul Organizației Internaționale a Muncii în Moldova (ILO)  și Agenția Națională pentru Ocupare a Forței de Muncă au fost vizitate astăzi, 15 aprilie, de 25 membri ai Asociației Studenților pentru Relații Internaționale (ASRE) din Groningen, Olanda.  
 

15 Aprilie 2019

Aprilie 11th

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță prelungirea concursului pentru suplinirea funcțiilor publice vacante

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță prelungirea concursului pentru suplinirea funcțiilor publice vacante atît în aparatul central, cît și la nivel teritorial. Mai multe detalii găsiți AICI.

11 Aprilie 2019

Aprilie 9th

Serviciile de ghidare în carieră-aspect important al activității Subdiviziunilor teritoriale pentru ocupare

În perioada 09-10 aprilie 2019, în incinta Centrului de ghidare în carieră, mun. Chişinău, se desfăşoară programul de formare profesională „Serviciile de ghidare în carieră-aspect important al activităţii Subdiviziunilor teritoriale pentru ocupare (STO)”.
 

9 Aprilie 2019

Piața muncii: Locuri vacante la 08.04.2019

Conform bazei de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă la data de 08.04.2019 erau în evidenţă 10218 locuri de muncă vacante, care pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Mai multe detalii găsiți în buletinul Piața muncii: Locuri vacante la 08.04.2019.

9 Aprilie 2019