Agenția Națională Pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM)

Astăzi: 01 Octombrie 2020 22:24

Arhiva - Oct 2019

Data

Octombrie 25th

Colaboratorii ANOFM participă la atelierul de instruire cu genericul „Gestionarea eficientă a stresului”

Colaboratorii Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă participă la atelierul de instruire cu genericul „Gestionarea eficientă a stresului”, în vederea dezvoltării competenţelor profesionale necesare pentru determinarea factorilor de stres, precum şi utilizarea metodelor şi tehnicilor eficiente de gestionare a stresului la locul de muncă.
 

25 Octombrie 2019

Octombrie 22nd

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă a semnat un acord de colaborare cu Administrația Națională a Penitenciarelor

Astăzi, 22 octombrie 2019, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) a încheiat un Acord de colaborare cu Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) pentru următorii 5 ani.
 
Acordul a fost semnat de către directorul Administrației Naționale a Penitenciarelor, Liuba Jignea-Suveica și directorul ANOFM, Raisa Dogaru.
 

22 Octombrie 2019

Piața muncii: Locuri vacante la 21.10.2019

Conform bazei de date a Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă la data de 21.10.2019 erau în evidenţă 12448 locuri de muncă vacante, care pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Piața muncii: Locuri vacante la 21.10.2019
 
 

22 Octombrie 2019

Octombrie 21st

ANOFM a participat la cea de-a 53-a Reuniune a Comisiei cultură, educație și afaceri sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră

Parlamentul Republicii Moldova găzduiește, în perioada 21-22 octombrie, cea de-a 53-a Reuniune a Comisiei cultură, educație și afaceri sociale a Adunării Parlamentare a Cooperării Economice la Marea Neagră (APCEMN).
 
Evenimentul întrunește membri ai APCEMN și ai Secretariatului Internațional, secretari ai delegațiilor naționale, reprezentanți ai misiunilor diplomatice ale statelor membre, acreditate în țara noastră.
 

21 Octombrie 2019

Campania de vizite la angajatori „Aveți locuri de muncă vacante? Căutați personal? Noi Vă putem ajuta!”

Ești angajator, ai locuri de muncă vacante și ești în căutare de personal? Agenția Natională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) organizează în perioada 21 octombrie – 29 noiembrie 2019 Campania de vizite la angajatori cu sloganul „Aveți locuri de muncă vacante?Căutați personal? Noi Vă putem ajuta!”.
 

21 Octombrie 2019

Octombrie 18th

Angajații ANOFM participă la instruirea privind comunicarea cu clienții dificili

În perioada 17-18 octombrie 2019, specialiștii din cadrul a celor 35 de subdiviziuni teritoriale de ocupare a forței de muncă participă la atelierul de lucru „Modulul Psihologic: Comunicarea cu clienții dificili”.
 
Scopul acestui eveniment este de a le prezenta angajaților Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă care sunt modelele de comunicare eficientă cu beneficiarii serviciilor oferite de către instituție.
 

18 Octombrie 2019

Octombrie 17th

Octombrie 16th

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță concurs pentru suplinirea funcțiilor publice vacante!

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă anunță concurs pentru suplinirea funcțiilor publice vacante în aparatul central și în subdiviziuni teritoriale. Mai multe informații găsiți la rubrica „Funcții publice vacante”

16 Octombrie 2019

Octombrie 15th

Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (15 octombrie 2019, conform declarațiilor agenților economici)

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la 15 octombrie 2019, conform declarațiilor agenților economici. Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atît de femei, cît și de bărbați.

15 Octombrie 2019

Octombrie 11th

ANOFM a semnat acordul de colaborare cu Asociația Obștească „YOU ARE NOT ALONE”

În scopul de a facilita colaborarea în domeniul măsurilor de promovare a ocupării forței de muncă a persoanelor eliberate din locurile de detenție a fost semnat astăzi, 11 octombrie 2019, acordul de colaborare dintre Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) și Asociația Obștească „YOU ARE NOT ALONE”.

11 Octombrie 2019